Laddar
Artnr: 610ACW68
0 0

DLS ACW68, kompakt undersätesbas

Undersätesbasen som utvecklats av musikälskare för musikälskare!
2990 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lagerstatus
1-4 arbetsdagar
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

DLS ACW68 är en välspelande aktiv baslåda som är skapt för att passa på de flesta ställen i bilen! DLS har tänkt till och placerat ett 6x8 tum stort baselement i lådan, vilket möjliggör en höjd på endast 7.3 cm hög. Det slutar givetvis inte där! DLS har valt att använda noggrant utvalda komponenter, vilket resulterar i ett varmt och omslutande basljud som gör att du verkligen känner glädjen i din favoritmusik.

  • 120W RMS / 250W MAX
  • Frekvensomfång 30-150 Hz
  • 72.5 mm hög
  • Bass Optimize-funktioner
  • Lågnivåingång + högnivåingång (med Auto-Turn On anpassat för moderna bilar)
  • Tåligt aluminiumhölje

Bättre ljud - en bil i taget
DLS har ett mål: att göra ljudet i bilar bättre genom smidiga lösningar. ACW68 fortsätter vidare på det spåret! Fantastisk prestanda i ett kompakt chassi, gjorde för att placera under framstolen. Yttermåtten är endast 29 x 21 x 7.3cm! De minimala måtten gör att ACW68 fungerar i fler bilar än storebror ACW10. Istället för ett klassiskt runt element, så har DLS valt ett rektangulärt 6x8 tum stort baselement som maximerar mängden bas, trots sin storlek. För dig som vill ha kontroll över ACW68 medföljer en Bass Level-remote med markerade steg och centerläge som enkelt justerar nivån upp till inställd gain/level. Montera den på bekvämt avstånd och du kommer enkelt att kunna anpassa nivån på basen efter musik eller humör.

Smidig inkoppling
Smidig montering tack vare genomtänkt design! ACW erbjuder inkoppling via RCA-kablar från en eftermarknadsstereo eller via en hög-till-lågnivåomvandlare. Du kan även enkelt ta signal från bilens högtalare och koppla in dig via högnivåingången på ACW68. En fördel är att du slipper krångla med remote, baslådan kommer starta och stänga av sig automatiskt när det är dags. DLS har implementerat den senaste tekniken, vilket innebär att funktionen även fungerar i mer moderna bilar.

Ställ in basen som du vill ha den
Bass Optimize-funktionen på sidan ACW68 gör det möjligt att anpassa basen -6dB - +6dB för perfekt matchning mot bilens originalsystem. Det finns en del bilmodeller som har en höjning i basområdet på originalstereon eller slutsteg, och med hjälp av Bass Optimize-vredet kan detta problem fixas till och anpassa nivån på basljudet.
Hitta mer produkter från DLS

Specifikationer

Basremote: Ja, ingår
Dimensioner baslåda (BxHxD): 290 x 73 x 210 mm
Effekt (RMS): 120 Watt
Högnivå-ingång: Ja, med autostart
Maxeffekt: 250 Watt
Storlek: 1x8 tum
Tillverkare: DLS
Typ: Aktiv baslåda
Modell: ACW68
Lågpassfilter: 50 Hz-150 Hz / Bass Optimize: -6 dB / +6 dB

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med DLS ACW68, kompakt undersätesbas

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!