Laddar
Spara
Artnr: 610A6XW
0 0

DLS Alive A6XW 6.5 tums marin koaxialhögtalare, vit

6.5-tums marin koaxialhögtalare med robust konstruktion, IP65-klassificering och utmärkt ljudkvalitet, lämplig för både inom- och utomhusbruk.
Tillval
Se mer
Se mindre
Erbjudandet gäller t.o.m:
2498 kr
 
Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
2024-06-28
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

DLS Alive A6XW är en 6.5 tum stor marin koaxialhögtalare. DLS har tagit fram en högtalare för dig med höga krav på ljudet, med robust konstruktion. Perfekt för varma sommardagar ute till havs eller varför inte spa- eller badrummet? Högtalaren har designats för att möta stränga krav på både vattenresistens och UV-skydd.

  • 6.5 tums koaxialhögtalare
  • 80W RMS / 100W MAX
  • IP65-klassificerade
  • Fantastiskt välljud, tack vare HiFi-kondensator
  • Frekvensomfång: 60-22.000 Hz
  • 3 Ohm
  • Utformade för användning både utom- och inomhus
  • Säljs parvis

Ljudkvalitet som varar
DLS Marine Alive A6XW är IP65-klassificerad, vilket betyder att den är skyddad mot både vatten och damm. Högtalaren är byggd med en glasfiberkorg och UV-tålig ABS-plast som inte gulnar i solljus. Detta säkerställer att högtalaren och dess skyddsgaller håller sig snygga och prydliga säsong efter säsong. Du kan räkna med en högtalare som inte bara levererar utmärkt ljud, utan också står emot hårda väderförhållanden.

För användning både inom- och utomhus
Högtalarnas impedans på 3 Ohm säkerställer att de kan utnyttja ett slutsteg maximalt. Se bara till att slutsteget eller stereo klarar av att gå under 4 Ohm. Högtalargallrets diskreta design gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk. Från båtens däck till badrummet i hemmet, är A6XW redo att leverera enastående ljud.

För dig som bryr dig om ljudet
Med DLS kan du förvänta dig fantastiskt ljud. Högtalarens bas-/mellanregister är konstruerat med en robust glasfiberkon och kraftig gummikant, vilket ger en djup och kraftfull bas. Diskantstolpen är utrustad med en silkdome-diskant som tillsammans med det 6,5-tums stora elementet levererar ett klart och detaljerat ljud. Högtalarens stora magnet garanterar en stabil och distorsionsfri prestanda även vid höga volymer. Högkvalitativa HiFi-kondensatorer säkerställer att ljudet delas korrekt, vilket ger en smidig övergång mellan elementen och ett mer korrekt, klart och naturligt ljud.

Redo att spelas
Oavsett om du är en entusiastisk båtägare som vill uppgradera ljudet på ditt fartyg eller söker tåliga högtalare till hemmet, är DLS Alive A6XW ett utmärkt val. Högtalarens genomtänkta konstruktion och imponerande ljudkvalitet kommer att överträffa dina förväntningar, var du än placerar dem. Med A6XW får du en ljudupplevelse som verkligen imponerar, både på land och till sjöss.
Hitta mer produkter från DLS

Specifikationer

Tillverkare: DLS
Modell: A6XW
Storlek: 6.5 tum
Högtalartyp: Koxialhögtalare
Effekttålighet MAX: 160 Watt
Effekttålighet RMS: 80 Watt
Frekvensomfång: 60 – 22 000 Hz
Känslighet: 89 dB
Impedans: 3 ohm
Högtalargaller: Ingår
Monteringsdjup: 70 mm
Monteringshål: 130 mm
Enhet: Par

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med DLS Alive A6XW 6.5 tums marin koaxialhögtalare, vit

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.