Laddar
8
Artnr: SETSP200MPKT1
0 0

4-pack Bass Habit Play SP200M, 8tum midbas

4-pack med Bass Habits 8" Play-midbasar!
Tillval
Se mer
Se mindre
1196 kr / 1098 kr
798 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 798 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Antal:

Lagerstatus
Tillfälligt slut
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

4-pack med Bass Habits Play-midbasar. Detta paket passar utmärkt som grund till ett riktigt kaxigt SPL-bygge. Vad sägs om ett framsystem med 2 stycken midbasar per framdörr?

Bass Habit Play SP200M är en kaxig pjäs med ett stort ljud! Detta är ett par kapabla midbasar som med rätt steg kan producera rejäla mängder ljud, sin lilla prislapp till trots. SP200M är storebror till säljsuccén SP165M och delar samma ljudkaraktär. En större konarea innebär bland annat ett lite bättre bottenregister, så om ett par 6.5”-middar inte räcker till så är denna tuffa 8-tummare ett välkommet tillskott i SPL-bygget!

  • 8” midbas
  • Effekttålighet 75W RMS/ 200W MAX
  • Impedans 4 Ohm
  • Frekvensomfång 85 - 8.000 Hz
  • Känslighet 96 dB
  • Papperskon och ferritmagnet
  • Säljs i par


Högljutt är bara förnamnet

För ett kaxigt SPL-bygge är det viktigt att matcha med en passande diskant! Bass Habit SP25A är en kompetent och spelglad kompanjon till denna 8” midbas. SP200M delar ljudkaraktär och design med SP165M. Bottenregistret är något lägre och känsligheten är något högre. Det gör det enkelt att få det mesta ur SP200M med rätt slutsteg. Kolla gärna in Play Power-serien eller (om du tänkt köra många midbasar) SPL Elite-slutstegen som tillsammans spelar på riktigt bra!

Galningarna har gjort det igen!
Ljudingenjörerna på Bass Habit kan inte hålla sig. Här kommer en midbas med extra allt! Den röda tråden när det kommer till Bass Habit är en vettig prislapp, ett stort ljud och smarta lösningar som ser till att hålla nere priset. Det innebär att du kan få in fler midbasar i ljudbygget - utan att du behöver krossa spargrisen! 

Hitta mer produkter från Bass Habit

Specifikationer

Manualer & dokument

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med 4-pack Bass Habit Play SP200M, 8tum midbas

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!