Laddar
5
Artnr: SET720FPE212P2
0 0

Baslåda 2x12" med DLS MCW12 och CCi500, i byggsats

Dubbla DLS MCW12 baselement med baslåda 2x12", drivna av DLS CCi500!
7392 kr / 6998 kr
3290 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 3290 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Antal:

Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

Sugen på bas som låter riktigt bra? Då är det här paketet för dig!

DLS Performance MCW12
är en helt ny 12" subwoofer ifrån erkända DLS. Den har en korg i svart frostad stålplåt med tryckterminaler för en säker och enkel inkoppling. Den här basen passar bra i både sluten och portad låda. MCW12 har en kon av kraftfullt pressat papper och ett stort magnetsystem som skapar en bra kontroll i basljudet. 


 • 250W RMS
 • 20 - 1000 Hz
 • 4 ohm impedans


DLS CCi500
 är ett monoslutsteg som designats och finjusterats av Gordon Taylor i nära samarbete med DLS! Slutsteget delar CCi-seriens unika intelligenta kylning i ett litet och kompakt hölje. CCi500 är särskilt utvecklat för att galant driva baselement eller baslåda. Detta är ett slutsteg som producerar mer kraft - och mindre värme. Något du kan höra och framför allt: du kan känna det!

 • Klass-D-förstärkare
 • 550W RMS @ 1 Ohm
 • Frekvensområde: 10-2.500 Hz
 • Högnivåingångar
 • Subsonic: 30 Hz
 • Dämpfaktor >140
 • Mått: 129 x 304 x 51 mm


DLS - experterna på välljud
Den avancerade klass D-förstärkningen i CCi500 ger ut mängdvis med ren effekt och ger dig perfekt kontroll över de lägre frekvenserna. För dig som tänkt montera en baslåda i bilen, men tänkt behålla din originalststereo, har CCi500 lagt med DLS utmärkta hög- till lågnivåomvandlare (med autostart). Ge bilen det ljud den förtjänar!

Mer kraft, mindre värme
Med effekt kommer värme, något DLS har tänkt ut intressanta lösningar för. Kylflänsens smarta utformning ger ökad värmeavledning på utsidan. På stegets insida finns ett stort område med små flänsar som samlar upp värmen från luften och ventilerar det genom kretskortet och därefter släpper ut det genom tunna slitsar i sidopanelerna.

Auto-Connect PFE212V är platt paket som enkelt monteras ihop och förvandlas till ett spelglatt litet basmonster. Det enda du behöver addera själv är ett passande baselement. Lim, skruvar och en tydlig manual följer med!

 • 2x12" portad baslåda
 • Extremt enkel att montera
 • Monteringstillbehör medföljer

Älskar du också att montera upp bokhyllor, byrålådor och sängramar? Platta paket är som allra bäst när de kan förvandlas till något roligt. Så resonerade Auto-Connect och skapade en baslåda som är både enkel att frakta och kan spela på över all förväntan! Lådmaterialet är 15mm MDF som klätts med slitstark matta. MDF-bitarna är kapade med 45 graders vinkel och mattan håller bitarna på rätt plats. Det medföljande limmet och skruvarna fogas enkelt samman genom att bitarna viks ihop.


Specifikationer
Volym: 81L
Avstämning: 38Hz
Bredd: 810mm
Höjd: 364mm
Djup: 434mm
Monteringshål: 283mm
Hitta mer produkter från DLS

Tillbehör

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med Baslåda 2x12" med DLS MCW12 och CCi500, i byggsats

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!

Liknande produkter

Se mer

Liknande produkter