Laddar
Spara 500 kr
Artnr: SETKDX282BTX1
0 0

JVC KD-X282BT & 2par GAS MAD X1-högtalare, bilstereopaket

Prisvärt bilstereopaket som bjuder på bra ljud, Bluetooth och handsfree!
Erbjudandet gäller t.o.m: 2024-07-21
1998 kr / 1498 kr
1998 krAntal:

Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

Vansinnigt bra bilstereopaket med produkter från GAS och JVC! De prisvärda och kaxiga GAS MAD X1-koaxialerna i ett grymt paket med bilstereon JVC KD-X282BT. Ett utmärkt bilstereopaket för dig som vill byta till en bilstereo med Bluetooth och samtidigt byta ut högtalarna till något betydligt bättre än det som sitter i original. Om du inte bytt stereo tidigare i bilen, se till att kolla in Vad passar i min bil för att se vad som behövs för att uppgradera!

JVC KD-X282BT är en mediaspelare som har stöd för Bluetooth, 13-bands grafisk EQ, och mycket mer som kommer göra varje bilresa lite roligare. Stereon har via Bluetooth stöd för upp till fem enheter samtidigt, via JVC Streaming DJ. Om du har två telefoner fungerar även det, då står en telefon för musiken och den andra för handsfree-samtal.

  • Bluetooth & handsfree
  • USB och AUX
  • 13-bands grafisk EQ
  • Snabbladdning via USB
  • 1 par (2.5V) lågnivåutgångar

Sökes: fyra kompisar med bra musiksmak
KD-X282BT låter dig själv välja på vilket sätt du själv föredrar att spela upp din musik! Streama via Bluetooth där du kan ansluta upp till fem enheter samtidigt via JVC Streaming DJ eller varför inte hålla det enkelt och använda två enheter? En som tar samtal, en som sköter musiken.

Kompakt och lättmonterad
En multimediaspelare är en modern stereoenhet där JVC valt att inte inkludera det klassiska stödet för CD-skivor. Detta ger en enhet med ett lägre installationsdjup vilket i många fall, som är ett krav i nyare bilar, och är ett stort plus!

GAS MAD X1 är koaxialhögtalare som sätter fart på ljudet i bilen! X1-serien består av ett par högtalare med hög effekttålighet, smarta designval och en galet kaxig design. Tack vare (bland annat) en högre känslighet får du ett ljud som med råge slår bilens originalhögtalare.

  • GAS MAD X1-44 - 50W RMS / 100W MAX, 4 Ohm, 87 dB känslighet
  • GAS MAD X1-54 - 60W RMS / 120W MAX, 4 Ohm, 88 dB känslighet
  • GAS MAD X1-64 - 70W RMS / 140W RMS, 4 Ohm, 90 dB känslighet
  • GAS MAD X1-694 - 100W RMS / 200W RMS, 4 Ohm, 92 dB känslighet


Om du tänkt byta ut ett par slitna originalhögtalare kommer X1-serien vara ett stort kliv uppåt rent ljudmässigt. Detta tack vare bra känslighet, vilket är särskilt bra för dig som tänkt driva högtalarna på bilstereon. Givetvis går det även att koppla till ett slutsteg för ett än mer bombastiskt resultat!

Särskild vikt har lagts på att arbeta fram högtalare som kan prestera till det yttersta trots ett fantastiskt pris. GAS har fyllt X1-serien med högkvalitativa lösningar. Diskanten är en stor del av ljudbilden och där de tagit fram en imponerande 13mm PEI-diskant. Spelglatt är bara förnamnet, med rena och klara toppar! Tack vare en waveguide så förbättras ljudspridning och återgivning - även i ljudbyggen där man varit lite kreativ med placeringen.

Hitta mer produkter från GAS Audio Power

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med JVC KD-X282BT & 2par GAS MAD X1-högtalare, bilstereopaket

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.