Laddar
Spara
Artnr: SETPROX84RGBCAPX4
0 0

4-pack DS18 PRO-X8.4RGBCAP, 8 tums midbas med RGB LED-belysning

4-pack med 8tums midbasar med effekttålighet på hela 275W RMS och inbyggd RGB LED-belysning!
Tillval
Se mer
Se mindre
Erbjudandet gäller t.o.m:
2890 kr

Antal:

Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

DS18 PRO-X8.4RGBCAP är förvisso 8tums midbasen ur instegsserien PRO-X från DS18, men högtalaren i sig är allt annat än insteg förutom priset. Denna midbas har en imponerande bra respons med ett brett frekvensomfång, men framförallt en väldigt hög känslighet på 96 dB. Aldrig någonsin tidigare har det varit så här billigt att spela så här pass högt, och som pricken över i:et låter det dessutom imponerande bra! Som grädde på moset har den dessutom inbyggd RGB LED-belysning, i form av en upplyst dammkåpa i mitten. Styr enkelt RGB-belysningen med tillvalet LED-BTC!

  • 8 tums midbas ur PRO-X-serien
  • Inbyggd RGB LED-belysning
  • 275W RMS / 550W MAX
  • 4 Ohm impedans
  • Kraftig ferritmagnet
  • Hög känslighet på 96 dB
  • Jämn respons trots hög effektivitet


DS18 PRO-X8.4RGBCAP
Kliv in i en värld av kraftfullt och högkvalitativt ljud med DS18:s PRO-X8.4RGCAP midbas/mellanregister, nu med inbyggd RGB LED-belysning! Denna högtalare levererar ett konsertliknande ljud utan distorsion, vilket gör den till det perfekta valet för både ljudälskare och musikentusiaster. Med en hög känslighet på 96 dB låter PRO-X8.4RGBCAP dig skruva upp volymen utan någon förvrängning. Frekvensomfånget från 115Hz till 16kHz ger rikare och mer exakta toner som alla ljudälskare omedelbart märker, vilket gör dem till ett utmärkt val för de som vill uppleva musik på det sätt den är menad att lyssnas på. Inbyggd RGB LED-belyst dammkåpa som enkelt styrs via Bluetooth med hjälp av LED-styrenheten LED-BTC!

PRO-X8.4RGBCAP hanterar upp till 275W RMS, vilket gör att den är kapabel att hantera ständig och hård användning. Den 30oz tunga ferritmagneten och 1.5tums talspolen arbetar i harmoni för att säkerställa att varje ton hörs och hanteras effektivt. Oavsett om du lyssnar på dina favoritlåtar eller njuter av en konsert kommer denna midbas ta din upplevelse till nästa nivå. De kompakta måtten och det smala monteringsdjupet på 81 mm gör den enkel att installera i bilen. Detta är en högkvalitativ midbas som levererar klart ljud och imponerande prestanda. Hög känslighet, brett frekvensomfång och imponerande effekttålighet säkerställer att du kan njuta av högt och klart ljud utan distorsion!Den amerikanska ljudupplevelsen
När det kommer till stort och bombastiskt ljud, då är DS18 en sann kraft att räkna med. Pionjärer med en blygsam start i södra Florida som över åren blivit en global närvaro. I hjärtat av DS18 ligger en passion och en kultur som verkligen värdesätter ljud - som de själva säger: “we like it LOUD!”. Denna passion har drivit företaget att ta fram över 200 unika produkter årligen. DS18:s olika produktlinjer, som sträcker sig från högtalarelement och baslådor till marint ljud, designas helt och hållet i USA - amerikansk ingenjörskonst när den är som allra bäst!

Specifikationer
Storlek: 8tum / 203 mm
Impedans: 4 Ohm
Effekttålighet (RMS): 275W
Effekttålighet (MAX): 550W
Känslighet: 96dB 1W/1m
Frekvensomfång: 115Hz-16kHz
Rekommenderad delning: 120Hz HPF

Talspole: 1.5tum / 38.6 mm
Magnet: 30oz ferrit
Yttermått: 208 mm
Monteringshål: 182 mm
Monteringsdjup: 81 mm

Parametrar
Vas: 7.12 L
Xmax: 9.3 mm
Fs: 114 Hz
Qms: 9.052
Qes: 0.877
Qts: 0.8
Re: 3.2 Ohm

Hitta mer produkter från DS18

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med 4-pack DS18 PRO-X8.4RGBCAP, 8 tums midbas med RGB LED-belysning

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.