Laddar
Spara
Artnr: 610CRPPMB16
0 0

DLS Cruise CRPP-MB1.6, modellanpassat kitsystem till Mercedes Sprinter (W907/W910)

Modellanpassat kitsystem till Mercedes Sprinter med ljud i världsklass.
Erbjudandet gäller t.o.m:
2998 kr
 
Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

DLS Cruise CRPP-MB1.6 är ett modellanpassat kitsystem till Mercedes Sprinter från 2018 och framåt. Målet med Cruise-serien är att göra det enkelt att montera in nya högtalare i just din bil. Oavsett om du använder bilen sporadiskt, varje dag eller om det är ett arbetsfordon kommer nya högtalare göra resorna roligare, behagligare och mer minnesvärda.

  • Naturligt och varmt ljud
  • Optimerade komponenter för låg distorsion
  • Hög känslighet
  • Enkel att montera
  • Nittång och tillbehör medföljer
  • Säljs parvis

Hur är ljudet i din bil?
Om du inte är nöjd, då är det dags att byta ut högtalarna - men om du inte är en van montör, kan tanken att byta högtalare framstå som en monumental uppgift. Det är i de allra flesta bilar ofta lättare än man först tror och för dig som bryr dig om musik, så kan vi säga att ett par nya högtalare kommer göra stor skillnad. Cruise-serien gör det ännu lättare, även om du aldrig bytt högtalare tidigare. Inga högtalaradaptrar eller adapterkablar behöver köpas till. Allt, utom skruvmejslar och demonteringsverktyg, medföljer. Smidigt och enkelt!

När bara det bästa duger
Cruise-serien placerar sig mellan DLS Performance- och Reference-serier. Det är kvalitetsljud, helt enkelt! Distorsion är en högtalares värsta fiende, med CRPP-MB1.6 har DLS optimerat komponenterna i mellanregister och diskant för extremt låg distorsion. Ljudet är rent och klart, som det ska vara. Förbättringarna slutar inte där. Ett delningsfilter till diskanten med 12 dB branthet ser till att ljudet delas i rätt frekvensområde, det vill säga att diskanten tar över där mellanregistret inte längre presterar. Med CRPP-MB1.6 har DLS valt att implementera en Mundorf-kondensator, den bästa som går att få tag i. En bra övergång mellan de två elementen innebär att ljudet upplevs som klarare, mer transparent och naturligt. Detta garanterar maxad inlevelse och upplösning.

Spelar inte bara bra fint, kan även spela högt
En hög känslighet innebär att ett slutsteg inte är ett måste för att högtalarna ska låta bra - du kan med gott samvete driva detta välspelande kitsystem direkt på din stereo. Ett slutsteg är alltid värt att satsa på, särskilt om du redo att ta ljudet till nästa nivå. Mer kraft gör att ljudet kan blomma ut.

Det legendariska DLS
Det svenska företaget DLS startades upp 1979 och den första produkten var en innovativ och högkvalitativ polisscanner som kunde scanna av alla frekvenser. Kärleken till musik växte och växte, så över åren började det handla om ljud - högtalare till bil och hem, bland annat. Om du köper ljud från DLS får du ljud med karakteristisk värme som är svår att slita sig från - och svår att tröttna på. Så varför inte ta omvägen hem från jobbet? Starta en favoritlåt- eller skiva, höj volymen och bara… njut.

Passar till
Mercedes Sprinter (W907), 2018-
Mercedes Sprinter (W910), 2018-
Hitta mer produkter från DLS

Specifikationer

Tillverkare: DLS
Modell: Cruise CRPP-MB1.6
Storlek: 6.5 tum
Högtalartyp: 2-väg kitsystem
Effekttålighet MAX: 200 Watt
Effekttålighet RMS: 100 Watt
Frekvensomfång: 60-25 000 Hz
Känslighet: 90 dB
Impedans: 3 ohm
Enhet: Par

Tillbehör

DLS Signature S2, välljudande tvåkanalssteg
DLS Signature S2, välljudande tvåkanalssteg
4998 kr
1-4 arbetsdagar
Auto-Connect dämpning av bildörr, startkit
Auto-Connect dämpning av bildörr, startkit
298 kr
1-4 arbetsdagar
Auto-Connect Master Installer Kit
Auto-Connect Master Installer Kit
298 kr
1-4 arbetsdagar

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med DLS Cruise CRPP-MB1.6, modellanpassat kitsystem till Mercedes Sprinter (W907/W910)

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!

Liknande produkter

Se mer

Liknande produkter

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.