Laddar
Spara
Artnr: 610CRPPMB3
0 0

DLS Cruise CRPP-MB3, modellanpassad centerhögtalare till Mercedes Sprinter (W907/W910)

Modellanpassat mellanregister till Mercedes Sprinter med ljud i världsklass.
Tillval
Se mer
Se mindre
Erbjudandet gäller t.o.m:
998 kr
 
Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

DLS Cruise CRPP-MB3 är en modellanpassad centerhögtalare till Mercedes Sprinter från 2018 och framåt. Målet med Cruise-serien är att göra det enkelt att montera in nya högtalare i just din bil. Oavsett om du använder bilen sporadiskt, varje dag eller om det är ett arbetsfordon kommer nya högtalare göra resorna roligare, behagligare och mer minnesvärda.

  • Naturligt och varmt ljud
  • Optimerade komponenter för låg distorsion
  • Audiofilkondensator för bättre klarhet i högre frekvenser
  • Hög känslighet
  • Enkel att montera
  • Nittång och tillbehör medföljer
  • Säljs styckvis

Hur är ljudet i din bil?
Om du inte är nöjd, då är det dags att byta ut högtalarna - men om du inte är en van montör, kan tanken att byta högtalare framstå som en monumental uppgift. Det är i de allra flesta bilar ofta lättare än man först tror och för dig som bryr dig om musik, så kan vi säga att ett par nya högtalare kommer göra stor skillnad. Cruise-serien gör det ännu lättare, även om du aldrig bytt högtalare tidigare. Inga högtalaradaptrar eller adapterkablar behöver köpas till. Allt, utom skruvmejslar och demonteringsverktyg, medföljer. Smidigt och enkelt!

Noggrant utvalda komponenter
DLS har utrustat högtalarna med en glasfiberlaminerad kon och gummiupphängning. Dessutom har en gummidustcap av Santoprene implementerats, denna minskar uppbrytningar och resonans i konen. Ventilering i korgen, under spider och genom magneten samt polplatta möjliggör effektiv luftcirkulation och bidrar till att hålla temperaturen nere i talspolen i magnetgapet.

Spelar inte bara bra fint, kan även spela högt
En hög känslighet innebär att ett slutsteg inte är ett måste för att högtalarna ska låta bra - du kan med gott samvete driva detta välspelande kitsystem direkt på din stereo. Ett slutsteg är alltid värt att satsa på, särskilt om du är redo att ta ljudet till nästa nivå. Mer kraft gör att ljudet kan blomma ut.

Det legendariska DLS
Det svenska företaget DLS startades upp 1979 och den första produkten var en innovativ och högkvalitativ polisscanner som kunde scanna av alla frekvenser. Kärleken till musik växte och växte, så över åren började det handla om ljud - högtalare till bil och hem, bland annat. Om du köper ljud från DLS får du ljud med karakteristisk värme som är svår att slita sig från - och svår att tröttna på. Så varför inte ta omvägen hem från jobbet? Starta en favoritlåt- eller skiva, höj volymen och bara… njut.

Passar till
Mercedes Sprinter (W907), 2018-
Mercedes Sprinter (W910), 2018-
Hitta mer produkter från DLS

Specifikationer

Tillverkare: DLS
Modell: Cruise CRPP-MB3
Storlek: 3 tum
Effekttålighet MAX: 110 Watt
Effekttålighet RMS: 55 Watt
Frekvensomfång: 120 – 20 000 Hz
Känslighet: 90 dB
Impedans: 3 ohm
Enhet: Styck

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med DLS Cruise CRPP-MB3, modellanpassad centerhögtalare till Mercedes Sprinter (W907/W910)

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.