Laddar
Artnr: 900MADPB246
0 0

GAS MAD PB2-46, tunga 6.5" midbasar i färdigmonterad raggarplanka

Färdigmonterad 6.5 tums raggarplanka från GAS med ett STORT ljud som också är storebror till storsäljaren MAD PB1!
Tillval
Se mer
Se mindre
2698 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

GAS MAD PB2-46 är en vansinnigt kraftfull raggarplanka! I lådan hittar du de grymma 6.5” midbasarna MAD PM2-64 och den kaxiga horndiskanten PT2-254. Båda dessa har bland annat en kopparring som minskar mängden distortion. Denna kombination av högtalarelement spelar riktigt bra tillsammans och levererar kvalitet, samt ett galet högt ljud, till ett riktigt bra pris!

  • Färdigmonterad planka - packa upp, koppla in och börja spela!
  • Fyra 6.5" midbasar, två SPL-diskanter
  • 2+2 Ohm
  • 500W RMS / 1000W MAX
  • Frekvensomfång: 90-21.000 Hz
  • 97 dB känslighet
  • Smarta terminaler
  • Mått (BxHxD): 951 x 200 x 260 mm

Smart design som gör skillnad
MAD PB2-46 är klyftigt utformad! Yttermåtten på MAD PB2-serien har ökats något jämfört med lillebror MAD PB1. GAS har därmed stämt av lådorna djupare för att locka fram ännu mer midbas - något som garanteras kommer att uppskattas. Det slutar inte riktigt där. På plankans sidor hittar du en port som garanterar optimalt ljudtryck. Vill du placera raggarplankan på eller nära en baslåda? Sätt dit de två medföljande MDF-bitarna och täck över porten. Det gör att plankan blir sluten och ljudmässigt bättre integreras med en baslåda,

Fyra tunga 6.5” midbasar!
Redo för byxfladder? Med PM2-64 har GAS tagit lärdomar från både PSM64 och lillebror MAD PM1-64. Resonsansfrekven ligger på imponerande 90 Hz! Designen från PM1-serien skiljer sig en del. Du hittar en svart bestruken papperskon som är riktigt tålig - och levererar grymt ljud! Dammskyddet/dustcap i polypropylen har fått en uppgradering, med en snyggt stansad GAS-logotyp. Även korgen har förbättrats och pryds nu med svart strukturlack. För dig som tänkt addera fler högtalare - eller diskanter - finns nu en smidig flatstiftanslutning.

Två riktigt kaxiga diskanter
MAD PT2-254 är utrustad med en kortslutningsring i koppar som ger förbättrade ljudegenskaper, lägre distorsion och bidrar till en mycket jämnare frekvenskurva. Det här resulterar i en välljudande diskant, som trots sin storlek kan leverera ett stort ljud! GAS har använts sig av lillebror PT1-254:s vågformade spridningslins för bättre ljud- och riktningsegenskaper. Den låter helt klart bättre än sina föregångare, samtidigt som ljudet sprids bättre. Du kan vara säker på att ditt ljud kommer nå ännu fler öron och göra ett ännu intryck. Med den smarta kabelanslutningen behöver du inte oroa dig för en utstickande terminal, installationen blir smidig och enkel.

Ny smarta terminaler
Likt MAD PB1 hittar du även här den nya AST-terminalen, en aktiv smart terminal, som låter dig förbikoppla det inbyggda delningsfiltret och gör det möjligt att ansluta två separata slutsteg: ett som driver midbasarna och ett som driver diskanterna. Om du kopplar på detta viset får du större kontroll över delningen samtidigt som du säkerställer att varje element får tillräckligt med ström.
Hitta mer produkter från GAS Audio Power

Specifikationer

Manualer & dokument

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med GAS MAD PB2-46, tunga 6.5" midbasar i färdigmonterad raggarplanka

10
GAS MAD B2-310 baspaket & GAS MAD PB2-46 raggarplanka med slutsteg
GAS MAD B2-310 baspaket & GAS MAD PB2-46 raggarplanka med slutsteg
8995 kr Ordinarie pris: 9992 kr
Tillfälligt slut

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!