Laddar
19
Artnr: 42240330
0 0

CTEK CS One EU, adaptiv batteriladdare

Revolutionerande adaptiv batteriladdare med underhållsladdning!
2295 kr / 1865 kr
1499 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 1499 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

CTEK CS One EU är en smidig adaptiv batteriladdare med polaritets- och gnistfria klämmor! Du behöver inte bekymra dig på vilken pol klämmorna ska sitta på eller om klämmorna råkar nudda varandra. Via den gratis CTEK-appen kan du även koppla upp dig till laddaren och få tillgång till ytterligare funktioner, som exempelvis "RECOND"-funktionen som återställer batteriets hälsa.

  • Väldigt smart och enkel att använda
  • Adaptiv laddteknik, räknar automatiskt ut hur den bäst laddar ditt batteri
  • Polaritetsfria klämmor
  • Kan detektera dåliga celler
  • Lättavläst displayEn ny generation av smarta laddare
CTEK CS ONE använder adaptiv laddningsteknikom känner igen vilken typ av batteri du använder, hur stort det är och vilken typ av laddning som behövs. Sedan levereras ett särskilt och unikt laddningsprogram automatiskt till batteriet så att dess exakta behov uppfylls. Laddaren talar också om hur lång tid det är kvar tills batteriet är laddat och redo att användas. Inbyggd temperaturavkänning justerar automatiskt utspänningen i både kalla och varma förhållanden för snabbast och säkrast laddningstid.

Gnistfritt och polaritetsfritt
CS ONE är konstruerad för total säkerhet och trygghet – med gnistfria och polaritetsfria klämmor. Du behöver aldrig mer oroa dig för att du kopplar fel eller för att klämmorna ska röra vid varandra när du ansluter dem. Lättavlästa nedräkningslysdioder ger en visuell indikation om hur lång tid som återstår tills batteriet är fulladdat och till och med när du kan starta om ett urladdat batteri.

Använd CTEK-appen för att få tillgång till fler funktioner
CS ONE är så smart att den levererar en ny dimension av enkelhet. Du behöver inte lägga tid på olika knappar och lägen, utan all information du behöver syns tydligt på en smart display. Den kommer med en särskild CTEK-app som kan laddas ner gratis och som låser upp ytterligare funktioner som ”RECOND” för att återställa batteriets hälsa, ”WAKE UP” för litiumbatterier med underspänningsskydd (UVP) eller för att återuppliva mycket urladdade blysyrabatterier och ”SUPPLY” för att förvandla CS ONE till 12 V strömförsörjning. CTEK-appen ger dig också fullständig kontroll via din smarttelefon.

Mångsidig och lättanvänd
CS ONE är utvecklad för att vara helt kompatibel för användning på bilar, motorcyklar, fritidsfordon, skåpbilar och båtar. Den kännetecknas av enastående användarvänlighet och kräver inte att du väljer några lägen – koppla bara in den så tar CS ONE hand om resten. Det är allt! Detta gör CS ONE till den ultimata batteriladdaren, konditioneraren och underhållaren för alla förare i världen, eftersom den ger dig överlägsen frihet och trygghet. I så stor grad att den kan lämnas inkopplad i batteriet på obestämd tid och du kan vara helt säker på att ditt fordon alltid är redo när du är. ONE är helt klart rätt laddare.

Tekniska specifikationer
Batterikapacitet: 3–180 Ah
Backström: Mindre än 1.5 Ah/månad
Batterispänning: 12V
Batterikemi: Bly-syra; Litiumjon
Driftstemperatur:-30°C till +50°C
Kylning: Naturlig konvektion
Ineffekt: 220–240 VAC, 47–63 Hz, 1.2 A
Uteffekt: 12 V, 8.0 A
Startspänning: 1.5 V batterier av typen bly syra. 1.5 V LiFePO₄
Rippel: mindre än 4 %
Anslutningar: BLUETOOTH® LE 5.1
Batterityper12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL; LiFePO₄
TemperaturkompenseringInbyggd kompensation av laddspänning utifrån omgivningens temperatur.
Kapslingsklass: IP65
Längd strömkabel: (in)1.4 m
App support: CTEK App för Android och IOS
Mått (L x B x H): 235 x 88 x 52mm
Typ av kontakt: Typ F
Hitta mer produkter från CTEK

Specifikationer

Manualer & dokument

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med CTEK CS One EU, adaptiv batteriladdare

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!