Laddar
Spara
Artnr: 421VBSIP651210
0 0

Victron Blue Smart IP65 batteriladdare 10A, 12v

Erbjudandet gäller t.o.m:
1330 kr
 
Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

Victron Blue Smart IP65 12v 10A är en proffsig batteriladdare med skyhög effektivitet, appstyrning och flera livsförlängande egenskaper! En kraftfull batteriladdare, som kan återställa ditt batteri tillbaka till full hälsa. Denna laddare är dubbelt stå stark än IP65 med 5A laddström, och fungerar utmärkt till bland annat moderna bilar och husbilar.

 • Laddningsström: 10A
 • IP65-klassad, stänk- och dammskydd
 • Hög prestanda ända ner till -30 grader
 • Litiumjon-batteriläge
 • Skydd mot överhettning
 • Återupplivar urladdade batterier
 • Appstyrning via VictronConnect
 • Kan användas som strömförsörjningLadda upp dina batterier till perfekt skick!
Victron Blue Smart använder sig av en unik laddningsalgoritm som i sju steg som ser till att du får utf det mesta av ditt batteri. Den smarta laddaren förser batteriet med den ström det behöver, behåller dess hälsa och säkerställer en bättre prestanda samt längre livstid. Det unika med är att laddaren kan ge liv till urladdade batterier genom att tvinga i dem låg ström, därefter kan laddaren gå över till normal laddning så fort batteripolerna har tillräcklig spänning. Om du vill kan du lämna batteriet konstant anslutet.

Laddaren kommer med krokodilklämmor och M8-öljetter för enkel anslutning.


Otroligt effektiv batteriladdare
Med 94% effektivitet genererar dessa laddare upp till fyra gånger mindre värme jämfört med många konkurrenter. När laddaren har gjort sitt, och batteriet är fulladdat så minskas effektförbrukningen till runt 0.5 watt - fem till tio gånger bättre än branschstandarden! Blue Smart IP65 kommer mäta av din omgivande temperatur under den första fasen av laddning (testfasen) och kompenserar för temperatur under laddningsprocessen. Temperaturen mäts igen när laddaren är inställd för låg ström under float eller förvaring. Särskilda inställningar för kall eller varm omgivning behövs därför inte göras.Översikt och styrning via VictronConnect-appen

Installera, läs av och konfigurera din laddare Blue Smart IP65 via din smarttelefon! Med den smarta appen kan du se status laddare och batteri, samt till och med kontrollera funktionen på din laddare genom att använda appen VictronConnect. Som standard kan du läsa av spänning och ström på skärmen!

Specifikationer
 • Spänning [V]: 12V
 • Laddström [A]: 10A
 • Minimum batterispänning [V]: 0
 • Skyddstyp [IP-kod]: 65
 • Storlek [mm]: 60x105x190
 • Batterityp: Alla typer, även litiumjon
Hitta mer produkter från Victron

Specifikationer

Manualer & dokument

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med Victron Blue Smart IP65 batteriladdare 10A, 12v

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.