Laddar
Artnr: 825SCM2BULKB
0 0

Silent Coat Vibrodamping svart 2 mm (BULK), 3.75m²

Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högtalare bästa förutsättningar att leva upp till dina förväntningar.
798 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lagerstatus
Leverans:
Beräknad åter i lager
Fri frakt över 1000kr*
Fri Support ingår alltid
Snabba leveranser
Kort, Klarna och Swish

Beskrivning

Silent Coat Vibrodamping erbjuder en sofistikerad lösning för att förbättra ljudprestandan i din bil. Med dess självhäftande och lättapplicerade design ger materialet stabilitet och effektivt minskar vibrationer, vilket resulterar i en behagligare åktur med mer musik och bas. Genom att använda en avancerad teknik med aluminiumfolie och självhäftande polymer reducerar detta högkvalitativa dämpmaterial panelresonans och omvandlar strukturella vibrationer till termisk energi.

  • Självhäftande och lättapplicerad
  • Snygg och diskret svart färg
  • Ger stadga
  • Minskar vibrationer
  • 2 mm tjock
  • Ett bulkpaket innehåller 3.75m² material

Vibrodamping är ett högkvalitativt dämpmaterial eftersom tekniken bygger på ett laminerat system bestående av aluminiumfolie och självhäftande polymer i ett kompakt lager som jobbar för att reducera panelresonans samt absorbera strukturellavibrationer och konvertera de till termisk energi.

Materialet används främst för att dämpa vibrationer i tak, golv, dörrar och framförallt bagageutrymmet genom att materialet suger upp ljud och vibrationer som finns i bilen. Materialet kan appliceras i stort sett vart som helst.

Det flexibla och lätthanterade materialet gör det enkelt att applicera och anpassa efter bland annat profilerade paneler.

Få ut mesta möjliga av din anläggning genom att minska trafikbuller och ta bort skrammel från olika karossdelar som förvränger ljudet. Används med fördel i kombination med Silent Coat Sound Absorber och Silent Coat Noise Isolator för att uppnå det bästa resultatet.

Ett "bulkpack" innehåller 40 st ark. Varje ark är 375 X 250mm stort. 20 ark räcker gott och väl till 2 dörrsidor. Vikten är runt: 14 kg.

Hitta mer produkter från Silent Coat

Specifikationer

Manualer & dokument

Omdöme

0 0 (0)
Betyg
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.

Den här produkten har inga recensioner.

Visa mer Visa mindre

Paket med Silent Coat Vibrodamping svart 2 mm (BULK), 3.75m²

RÄTT LJUD TILL RÄTT BIL!

Vi har modellanpassade lösningar till mängder av bilar och bilmodeller. Hitta det rätta ljudet till just din bil!