Måndag-Fredag 11:00-18:00. Lördagar 11:00-15:00. Mejl. info@cdbilradio.se  Telefontid. 10:00-18:00.  031-220 850

Billjud på nätet

Letar du efter billjud? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på CD Bilradio hittar du ett brett sortiment av billjud till alla typer av bilmärken och behov. Ända sedan starten år 1987 har vi arbetat med ljud och ljudinstallationer till både bilar och båtar. Under dessa år så har vi utökat vårt sortiment men vi har alltid haft ett ledord – kvalitet.

Med anledning av detta så samarbetar vi endast med de främsta billjudstillverkarna som Alpine, Focal, Ground Zero, Helix, JL Audio, JVC, Kenwood, Kicker, MTX, Pioneer, PAC Audio, Nakamichi Sony, AVATAR, Deaf Bonce, Cerwin Vega, Stetsom, Phoenix Gold, Stinger, Silent Coat, STP, Match och SounDigital bland många fler.  

Trots att vi enbart arbetar med de främsta så betyder det inte att priserna är höga. Även om vi alltid jobbar med hög kvalitet så erbjuder vi alltid billjud i alla prisklasser. Oavsett budget så hittar du något som passar dina behov hos oss. Kort och gott högkvalitativt ljud till bra priser!

I vårt sortiment hittar du tusentals artiklar inom bland annat bilstereohögtalarebaselementbaslådor och slutsteg. Självklart erbjuder vi även flertalet kompletta billjudspaket där det ingår både stereo, högtalare, baslåda och slutsteg.

Billjud Göteborg

En annan fördel med att handla ljud hos oss på CD Bilradio är att vi finns både online och i fysisk butik i Göteborg. Det betyder att du alltid kan leta bland våra produkter och få hjälp av vår kunniga personal på ett sätt som passar dig. I vår butik kan vi dessutom hjälpa dig att installera ditt nya billjud om så önskas! 

Kontakta oss gärna så berättar vi mer  – Välkommen till CD Bilradio!

Vi rekommenderar

CD Bilradio har arbetat med billjud sedan 1987

CD Bilradio har sedan starten 1987 arbetat med försäljning och installation av ljud till både bilar och båtar. På dom snart 30 åren har vi utvecklats från en liten butik på Backaplan i Göteborgs till en utav dom största billjudsbutikerna i Sverige. Från vår hemsida, www.cdbilradio.se kan även du som bor i andra delar av vårt land ta del av våra produkter och få dom skickade snabbt och säkert direkt hem till dig.